product_img1

Aydınlatıcı & Hücre Yenileyici GÖZ ÇEVRESİ SERUMU

₺ 960,00
  • Stok Miktarı: 998

Özellikler:

Cildinize canlılık kazandırır, koyu halkaları azaltır ve göz çevresini aydınlatır. Cildi  besler, yeniler ve gençlik ışıltısını geri kazandırır. Cildin doğal dengesini destekler ve yenilenmesini sağlar. Cildinizi korur, nemlendirir ve genç kalmasına yardımcı olur.

 

İçindekiler:

Aqua, Caffeine, Aesculus hippocastanum Seed Extract, Coffea arabica Seed Extract, Acetyl hexapeptide-8, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Niacinamide, Lecithin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Chrysanthellum indicum Extract, Ascophyllum nodosum Extract, Asparagopsis armata Extract, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Piceatannol, Bromelain, Lactobacillus Lysate, Pyrus Malus Fruit Extract, Ananas sativus Fruit Extract, Citrus aurantifolia Fruit Extract, Passiflora edulis Fruit Extract, Beta-Glucan, Avenanthramides, Avena sativa Kernel Extract, Ceratonia siliqua Gum, Chondrus crispus, Sodium PCA, Erythritol, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Citric Acid, EDTA.

 

Kullanım:

Temiz ve kuru göz çevresine günde iki kez ince bir tabaka halinde uygulayınız. Serumu hafifçe masaj yaparak emilene kadar cilde yediriniz.

YORUMLAR

Hızlı Kargo

Siparişleriniz en hızlı şekilde sizlere ulaştırılır!

Güvenli Alışveriş

Size güvenli alışverişi sunuyoruz!

Ürün İade

14 gün içinde ürününüzü iade edebilirsiniz

Müşteri Hizmetleri

Aktif müşteri hizmetleri!

EN SON ÜRÜN VE FIRSATLARDAN HABERDAR OLUN!

E mail adresinizi girin ve sizi bütün fırsatlardan haberdar edelim

Yardım mı gerekli
Bio Natura
Merhaba, siparişleriniz hakkında yardıma ihtiyacınız varsa bize yazın
Birkaç dakika içinde dönüş yapalım