product_img1

Bionatura Collagen & Vitamin C Serum

₺ 840,00
  • Ürün Kodu:BKS01
  • Stok Miktarı: 999

Özellikler:

İçeriğinde doğal yöntemler ile elde edilen Vitamin C ve diğer vitamin kompleksleri ile yüksek Anti-Oksidan etki ve yüksek mavi ışık koruması sağlamaya destek olur. Post/Pre-biyotik içeriği sayesinde Hyaluronik asit ve Pro-Kolajen artırılması hedeflenir. İçeriğindeki kolajen ile cildin su tutma kapasitesini artırır ve uzun süren bir nemlilik sağlar. Cildi oksidatif strese karşı korumayı amaçlar. Cilt parlaklığını ve canlılığını arttırmaya yardımcı olur.

 

İçindekiler:

Aqua, Collagen, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Niacina- mide, Terminalia ferdinandiana Fruit Extract, Panthenol, Pentylene Glycol, Xylitylglucoside, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Anhydroxylitol, Sodium Hyaluronate, Xylitol, Chondrus crispus, Sodium PCA, Erythritol, Zingiber Officinale Extract, Hyaluronic Acid, Ceratonia Siliqua Gum, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Citric Acid, EDTA.

 

Kullanım:

Temiz cilde günde 2 defa yeteri kadar uygulanır. Ürün kapağında bulunan serum başlığına basılı tutularak ürün hazneye alınır, daha sonra serbest bırakılarak ürünün cilde damlaması sağlanır. Ürün cilde uygulandıktan sonra masaj yaparak cilde yedirilir. Yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulama yapılabilir.

YORUMLAR (1)

  • Kullanımı çok rahat, memnun kaldım. Cildim hemen fark etti.
Hızlı Kargo

Siparişleriniz en hızlı şekilde sizlere ulaştırılır!

Güvenli Alışveriş

Size güvenli alışverişi sunuyoruz!

Ürün İade

14 gün içinde ürününüzü iade edebilirsiniz

Müşteri Hizmetleri

Aktif müşteri hizmetleri!

EN SON ÜRÜN VE FIRSATLARDAN HABERDAR OLUN!

E mail adresinizi girin ve sizi bütün fırsatlardan haberdar edelim

Yardım mı gerekli
Bio Natura
Merhaba, siparişleriniz hakkında yardıma ihtiyacınız varsa bize yazın
Birkaç dakika içinde dönüş yapalım